Sari la conținut

Cristiano Bergodi, antrenorul formației FC Național: „Visez să antrenez pe Lazio Roma!“

De la Wikiștiri

5 ianuarie 2006 București, România — Cristiano Bergodi, antrenorul echipei FC Național, visează să antreneze într-o zi formația Lazio Roma la care a evoluat ca jucător.

Bergodi: "Mă simt bine în România, dar visez să ajung într-o zi să antrenez pe Lazio Roma. Începutul la Național a fost greu, dar am reușit să obțin trei victorii și un egal în primele patru jocuri ceea ce nu este simplu deloc. Echipa pe care o pregătesc este bună pentru nivelul campionatului".

Tehnicianul italian a precizat că ritmul de joc și terenurile lasă de dorit în România. "Ritmul jocului nu este prea ridicat și consider că și din punct de vedere tactic acest campionat mai poate crește. Terenurile nu sunt la fel de bune ca în Italia, dar se pune foarte multă pasiune", a declarat Bergodi.

Antrenorul italian a menționat că nu are un obiectiv precis la Național, dar vrea să termine în primele cinci locuri în campionat și să ajungă în finala Cupei României. "Nu avem un obiectiv precis, dar vreau să terminăm între primele cinci echipe în campionat. Suntem calificați în semifinalele Cupei României unde vom întâlni pe Farul Constanța, o echipă de același nivel cu noi, și scopul nostru este să ajungem în finală", a spus Bergodi.