Gheorghe Hagi, antrenorul formației Galatasaray: „De ce ne-a fost teamă nu am scăpat!“

De la Wikiștiri
Sari la navigare Sari la căutare

17 mai 2005 Constanța, România — Antrenorul român Gheorghe Hagi a declarat că i-a fost teamă că echipa sa, Galatasaray, ar putea fi învinsă în meciul cu Genclerbirligi, disputat, pe teren propriu, scor 1-2, dar nu a putut evita înfrângerea, informeaza agenția Anatolia. „Am avut trei meciuri dificile în ultimele zile. Am întâlnit o echipă - Genclerbirligi - care joacă foarte bine. De ce ne-a fost teamă nu am scăpat și, din păcate, am fost învinși“, a spus Hagi.

„Regele“ consideră că formația sa a avut un început bun de meci, dar adversarii au intuit cum urma să joace în continuare și au profitat de această situație. „Este păcat. După ce am marcat, ar fi trebuit să evoluăm cu mai multă inteligență, dar noi am început să jucăm cu pase lungi. Adversarii au știut ce urma să facem“, a precizat Hagi. Tehnicianul constănțean a menționat că la echipa sa s-a văzut oboseala fizică și psihică acumulată în ultimele zile: „Am dorit să învingem, însă nu a fost suficient. În a doua repriză, am avut o evoluție mediocră“.

Gheorghe Hagi crede că Galatasaray va trebui să o ia de la capăt săptămâna viitoare. „Avem capul plecat. Mai sunt două meciuri în program și am ratat o oportunitate foarte importantă. Sunt trist. Vedem cu toții cum este fotbalul. Miercuri, eram în al șaptelea cer, iar acum, situația este total diferită“, a spus Hagi.

Surprins de reacția lui Hakan Șukur, Antrenorul a explicat de ce l-a scos din joc pe Hakan Șukur, în minutul 71. „El era obosit. Era jucătorul care a evoluat cel mai mult în ultima perioadă. Oricum, mai erau 20 de minute și am vrut ca pe teren să intre un jucător cu mai multă vitalitate (n.r. - în locul lui Hakan Șukur a intrat Cafercan)“, a precizat Hagi. Hakan Șukur s-a supărat pe Hagi atunci când a fost schimbat, a început să gesticuleze nervos și a urmărit restul meciului din spatele porții, refuzând să stea pe banca de rezerve, lângă coechipierii săi. „Acesta nu a fost un comportament adecvat unui căpitan de echipă. Poate că era obosit și nervos. Am fost surprins de reacția lui“, a comentat Hagi.