Honorius Prigoană și-a sărbătorit ziua de naștere la sediul de campanie, alături de Elena Băsescu

De la Wikiștiri
Sari la navigare Sari la căutare


10 ianuarie 2010 București, România

Candidatul PDL pentru locul de deputat din Colegiul 1 din Capitală și-a serbat, duminică, ziua de naștere, la sediul său de campanie din Sectorul 1, unde mai mulți colegi din Organizația de Tineret a partidului, printre care și Elena Băsescu, au organizat o mică petrecere.

Honorius Prigoană a declarat, pentru MEDIAFAX, că și-a petrecut ziua făcând campanie în colegiu, în cursul dimineții, după care a mers la sediul de campanie, unde a descoperit că membrii echipei sale de campanie și prietenii din Organizația de Tineret au organizat o mică petrecere, cu tort și șampanie.

La întâlnire a fost prezentă și fiica cea mică a președintelui, Elena Băsescu, europarlamentar, care i-a urat să câștige scrutinul din 17 ianuarie și l-a asigurat de sprijinul său.

Honorius Prigoană, candidatul PDL pentru alegerile parțiale care vor avea loc în 17 ianuarie în Colegiul 1 București pentru Camera Deputaților, a împlinit duminică 23 de ani.

Conform Constituției, candidații trebuie să fi împlinit, până în ziua alegerilor inclusiv, vârsta de cel puțin 23 de ani pentru a fi aleși în Camera Deputaților.


Legături externe

Mediafax, „Honorius Prigoană și-a sărbătorit ziua de naștere la sediul de campanie, alături de Elena Băsescu” — Politică, 10 ianuarie 2010