Sari la conținut

Honorius Prigoană și-a sărbătorit ziua de naștere la sediul de campanie, alături de Elena Băsescu

De la Wikiștiri


10 ianuarie 2010 București, România

Candidatul PDL pentru locul de deputat din Colegiul 1 din Capitală și-a serbat, duminică, ziua de naștere, la sediul său de campanie din Sectorul 1, unde mai mulți colegi din Organizația de Tineret a partidului, printre care și Elena Băsescu, au organizat o mică petrecere.

Honorius Prigoană a declarat, pentru MEDIAFAX, că și-a petrecut ziua făcând campanie în colegiu, în cursul dimineții, după care a mers la sediul de campanie, unde a descoperit că membrii echipei sale de campanie și prietenii din Organizația de Tineret au organizat o mică petrecere, cu tort și șampanie.

La întâlnire a fost prezentă și fiica cea mică a președintelui, Elena Băsescu, europarlamentar, care i-a urat să câștige scrutinul din 17 ianuarie și l-a asigurat de sprijinul său.

Honorius Prigoană, candidatul PDL pentru alegerile parțiale care vor avea loc în 17 ianuarie în Colegiul 1 București pentru Camera Deputaților, a împlinit duminică 23 de ani.

Conform Constituției, candidații trebuie să fi împlinit, până în ziua alegerilor inclusiv, vârsta de cel puțin 23 de ani pentru a fi aleși în Camera Deputaților.


Legături externe

Mediafax, „Honorius Prigoană și-a sărbătorit ziua de naștere la sediul de campanie, alături de Elena Băsescu” — Politică, 10 ianuarie 2010