Lumea Presei

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search

Lumea Presei - Este un Ziar Online, care a fost lansat în data de 8 Iunie 2014. Acest ziar, încearca să ignore toate criticile aduse la adresa fiecărei personalități sau entități din România și de peste hotare.
Lumea Presei ca și Ziar Online, este integral reprezentat de Magadyla Media SRL. Adresa publică pentru Ziarul Online Lumea Presei este www.lumeapresei.ro.

Logo este prezent pe site-ul www.lumeapresei.ro, precum şi pe toate materialele în relaţia cu Lumea Presei

Categoriile utilizate în prezent de către Lumea Presei sunt următoarele:

1. Actualităti - În această categorie sunt publicate cele mai recente știri apărute și care țin de prezent.
2. Cinema - Când vine vorba de filme artistice și seriale noi, precum și discuții despre actori consacrați sau debutanți care au nevoie de impact mediatizat în afara operei artistice din care face parte.
3. Comunicate - Majoritatea instituțiilor guvernamentale și non-guvernamentale, precum și ministerele în relațiile interne și internaționale, doresc să avertizeze locuitorii prin cea mai perfectă metodă de comunicare, mediatizată prin această categorie.
4. Cultură - Tradiția și păstrarea vie a obiceiurilor românești și de interes cultural.
5. Economie - Când vine vorba de bani, investiții sau cotații bursiere, toți vor să cunoască, care le sunt avantajele și dezavantajele.
6. Educație - Fără carte, nu ai parte..., însă trebuie să cunoști tot ce se întâmplă cu educația urmașilor noștri și în ce direcție se îndreaptă aceasta.
7. Evenimente - Când se întâmplă ceva în țară, toată lumea trebuie să fie informată, despre ce se mai produce sau cine mai vine cu vreo idee care să contribuie la dezvoltarea și organizarea unui trai mai bun.
8. Internațional - În lume se întâmplă atât de multe lucruri, încât niciun ziar nu are puterea de-a acoperi, dar cel puțin orice ziar se străduiește din ce în ce mai bine.
9. Justiție - Când vine vorba de lege, ar trebui să ne gândim de două ori mai mult și să avem puterea de-a schimba ceva în bine.
10.Monden - Vedetele noastre își mai fac de cap, însă este de bun augur să le găsim și părțile bune cu care s-au lansat.
11.Politică - Când vine vorba de promisiuni și diverse obligații care cu greu pot fi duse la îndeplinire, poporul este pus în situația de criză și semne de întrebare, privind către viitorul țării.
12.Promo - Iată ce recomandăm noi cu tărie, întru-cât să fie vizibil pentru toți cititorii noștri.
13.Psihologie - Oamenii cu atât de multe informații și indeciși pe care drum să meargă au nevoie de meditație.
14.Religie - Credința este cel mai important aspect cu care fiecare om își poate măsura încrederea în Creatorul său.
15.Sănătate - Orice om vrea să știe cum să procedeze pentru a-și proteja lucrul cel mai de preț și care îi creează o bună dispoziție.
16.Social - Oamenii de lângă noi, semenii noștri, evenimentele ce-i caracterizează, ne reprezintă în totalitate prin contribuția lor.
17.Sport - Lumea sportului, este într-o continuă mișcare și de fiecare dată ne uimește prin sportivii noștri care reprezintă România în întreaga lume.
18.Teatru - Piesele clasice nemuritoare, aievea reînviate de către marii noștri artiști.
19.Turism - România, este în lume printre cele mai frumoase locuri neexploatate suficient, însă edilii noștri vin de fiecare dată cu ceva nou, contribuind la răspândirea frumuseților naturale pe care le avem.