Marvis

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search

Marvis, firma producatoare de mobila pentru cei mai iubiti dintre pamanteni - copiii. Deviza firmei noastre este: "Siguranta si confort", "Calitate nu cifre".

Principalul prieten al firmei Marvis este un arbore. Un arbore falnic numit "FAG" - "FAGUS SYLVATICA" din familia FAGACEAE. Un arbore de coaja neteda, alburiu-cenusiu, tulpina dreapta si cilindrica ce poate ajunge pana la 40m inaltime si 2m diametru. Umbreste dealurile si muntii. Traieste in armonie cu alti arbori formand paduri intinse.

Dintre toate speciile de foioase, fagul este cel mai puternic creator de mediu, iar noi, prin prelucrarea lui, oferim un mediu odihnitor copilului dumneavoastra. Marvis a ales sa aduca confortul copilului mult asteptat, construind patuturi integral din lemn de fag. Alaturi de calitate si confort situam si esteticul. Fagul este un lemn de super calitate, dur si fin in acelasi timp, ceea ce denota siguranta pentru nou nascuti si copii. Designul este oferit de textura lemnului. Noi doar il prelucram, il asamblam, il finisam, iar daca va exprimati dorinta il si personalizam.

Marvis nu face nici un compromis de la calitate.

Noi suntem formati dintr-o echipa armonioasa si bine pregatita, majoritatea fiind parinti. Tocmai din acest motiv ceea ce producem este de cea mai buna calitate.

Avem certitudinea ca lucrand pentru copii, cream adevarata valoare. Ne place sa credem si speram sa ne dati dreptate, ca noi concuram doar cu noi insine.

Ce Realizam?

Ne-am propus sa realizam un vis. Visul dumneavoastra pentru odihna copilului. Patuturi pe comanda, de diferite dimensiuni, forme sau culori ( culoarea o puteti alege din paleta noastra de culori). Patuturi numai din lemn masiv de FAG aburit, tratat si uscat in propriile noastre uscatoare. Siguranta copilului este cel mai important lucru, de aceea Marvis produce cel mai sigur mobilier.

Suntem onorati ca putem aduce zambet pe chipul copilului in somn si pe chipul dumneavoastra privindu-l. Mobilierul nostru respecta toate standardele curente de siguranta, iar in unele cazuri le depaseste.

Si pentru ca la Marvis, perfectiunea nu este doar o aparenta, vrem sa stiti ca utilizam doar materiale, adezivi, vopsele si lacuri ce nu afecteaza in niciun fel sanatatea copilului.