Sari la conținut

100 de cântece ale lui Michael Jackson vor fi lansate după moartea sa

De la Wikiștiri

3 martie 2009 Los Angeles, Statele Unite ale Americii — Michael Jackson a înregistrat peste 100 de cântece, care vor fi lansate, însă, după decesul său, artistul dorind să lase celor trei copii ai săi o avere cât mai generoasă.

Cântărețul dorește ca melodiile să fie ascultate numai de copii săi, Prince (11 ani), Paris Katherine (10 ani) și Prince Michael II, după moartea sa, a declarat Ian Halperin, un biograf al artistului. „Am fost uimit de numărul de cântece care n-au fost publicate. Mi-a spus că nu va permite lansarea lor acum, ci dorește să le lase copiilor săi, o moștenire foarte personală”, a declarat Halperin.

Purtătorii de cuvânt ai artistului au confirmat faptul că starul muzicii pop pregătește un turneu mondial, dar și o serie de concerte unice. Turneul mondial al lui Michael Jackson va cuprinde atât piese mai vechi, cât și mai noi. Turneul va include și melodiile interpretate la spectacolul organizat la Madison Square Garden, din New York, în 2001, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de carieră.

Referințe