2Fresh este agenția web a anului 2005

De la Wikiștiri

27 iunie 2005 București, România — 2Fresh a câștigat vineri marele premiu „Web Agenția anului” în cadrul festivalului de comunicare digitală și web design Internetics.

Pentru Internetics 2005, 2Fresh a propus lucrări de comunicare digitală și design web în următoarele domenii : Prezentare de corporație – www.romsym.ro (client Romsym Data), Prezentare de IMM – www.biss.com.ro (client Business Intelligence Software Solutions), Prezentare de brand / produs – www.passat.ro (client Porsche România), Comerț electronic – www.focus94.ro (Client Focus94).

„Acest premiu vine ca o recunoaștere a deciziei noastre de a ne impune pe piață nu doar ca o agenție creativă, ci și ca o companie capabilă să ofere servicii complete de comunicare prin Internet. Designul este foarte important însă trebuie să avem mereu în vedere nevoile de marketing și comunicare ale clienților și folosind mediile interactive să livrăm soluții cu valoare adăugată” declară Marius Dascălu, CEO / Creative Director 2Fresh.

„Mulțumesc echipei și nu în ultimul rând clienților care au avut încredere în soluțiile propuse de noi” a mai adăugat reprezentantul 2Fresh. Agenția a câștigat și premiul pentru Prezentare de produs / brand pentru proiectul „Noul Passat” – www.passat.ro

Despre Internetics[modificare]

Internetics este singurul festival de comunicare digitală și design web din România, ajuns în prezent la cea de-a cincea ediție.

Despre 2Fresh[modificare]

O companie cu idei mereu noi – 2Fresh. 2Fresh oferă servicii inovative de comunicare și design pentru medii interactive și tradiționale. Combinăm creativitatea, cunoștințele de marketing și tehnologia pentru a ajuta organizațiile dinamice să fie mai eficiente. Echipa noastră este formată din specialiști în design, programatori, dezvoltatori multimedia și poate gestiona proiecte complexe de marketing online, dezvoltare web, managementul conținutului și publicitate. Dintre clienți pot fi amintiți Romsym Data, Grupul Transilvae, Focus94, Trammel Mackenzie, LePont, CoPrint.