Bob Dylan va lansa un nou album în aprilie

De la Wikiștiri

5 martie 2009 Los Angeles, Statele Unite ale Americii — Cântărețul american Bob Dylan va lansa, iî luna aprilie, un nou material discografic, primul album de studio după o pauză de aproape trei ani, care va cuprinde zece piese.

Melodiile de pe acest disc au fost înregistrate alături de trupa cu care muzicianul concertează de obicei în turnee. De asemenea, artistul a fost acompaniat la acordeon de David Hidalgo, de la Los Lobos.

Ca și în cazul ultimelor sale albume de studio, ”Love and Theft” (2001) și Modern Times" (2006), Dylan și-a produs singur acest material discografic, sub pseudonimul Jack Frost. Albumul, al cărui titlu nu a fost inca stabilit, vine la câteva luni după compilația "Tell Tale Signs".

Printre piesele de pe disc se numără "If You Ever Go To Houston”, "Beyond Here Lies Nothin'", "This Dream Of You", "My Wife's Home Town" și "It's All Good".

În 2004, după o carieră de 40 de ani, Bob Dylan s-a clasat pe locul doi în lista celor mai mari artiști ai tuturor timpurilor alcătuită de revista Rolling Stone.


Referințe