Sari la conținut

Brad Pitt se mută la Londra

De la Wikiștiri
Brad Pitt

10 mai 2005 California, Statele Unite ale Americii — Sunt sau nu Brad Pitt și Angelina Jolie împreună? S-au scris sute de articole, s-au făcut o mulțime de supoziții și toată lumea și-a dat cu părerea. Subiectul a revenit din nou pe prima pagină a tabloidelor o dată cu intenția lui Brad Pitt de a se muta la Londra, unde Angelina Jolie locuiește cu fiul său adoptiv de origine cambodgiană.

Actorul a lăsat instrucțiuni precise agenților imobiliari, spunându-le să-i găsească o casa în nordul Londrei, în jur de 9,5 milioane de dolari, aproape de locuinta Angelinei.

Brad a declarat că urmează să se mute la Londra pentru a începe filmarile unui proiect al său despre celebrul raid care a avut loc într-o noapte pe străzile londoneze în anul 2000, în care poliția a împiedicat furtul colecției de diamante 12 De Beers.

Un amic al actorului spunea că "Brad își dorește foarte mult să realizeze proiectul și, cu această ocazie, va fi aproape și de iubita sa".

În urma cu 2 săptămâni New York Daily News a publicat poze cu Angelina Jolie și Brad Pitt pe o plajă din Africa, împreuna cu fiul Angelinei, Maddox. Acesta, ajutat de Brad, construia un castel de nisip, iar Angelina îi supraveghea.

Brad se știe ca își dorește foarte mult o familie, iar faptul că s-a apropiat de fiul Angelinei nu miră pe nimeni.

Cei doi au negat întotdeauna că ar avea o relație, începând cu filmările la "Mr and Mrs Smith", pe când Brad înca era căsătorit cu Jennifer, până la weekendul romantic pe care se presupune că l-au petrecut împreuna.