Discuție Utilizator:Danutz/Pagina principală

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search

Superb!!! Mă încântă extraordinar ceea ce văd! Dănuţ, aş avea totuşi o propunere... undeva trebuie adăugate şi celelalte ştiri... sau nu e gata pagina? -Romihaitza iunie 30, 2005 20:28 (UTC)

Nu e gata deloc... Asta e numai începutul. Încă mă gândesc la restul.

mda ...[modificare]

mda. Se vede ca pagina mea nu are sanse din moment ce Mihaita are deja favoriti in "intrecerea asta". ;) Romihaitza, don't count your chicken before they hatch.

D.evil iulie 1, 2005 11:25 (UTC)

Gata[modificare]

Acum e în principiu gata. D.evil, Romihaitza nu are favoriţi în "întrecere", ci probabil îi place mai mult pagina mea. Poate sunt alţi utilizatori cărora le place mai mult pagina ta. Mie personal îmi place pagina ta (cea mai nouă), cu mici excepţii pe alocuri. --Danutz 1 iulie 2005 12:25 (UTC)

aha ... k.[modificare]

ah :) mersi. Sorry ca am integrat si formatul facut de tine, cel cu Sumar, dar era prea bine facut ca sa incerc eu altceva. ( ideea originala apartine celor de la it.wikipedia.org - munca de a il schimba, tie ). Vad ca ai mers pe un principiu de design minimalist. Bravo !

D.evil iulie 1, 2005 12:51 (UTC)

Dacă monarhie vreţi, o facem constituţională[modificare]

Sper că nu mă credeţi un monarh absolutist! Nici nu mă consider monarh... Nu uitaţi că nu sunt singur în "regenţa" conducerii Wikiştiri ci îl am alături pe Gangleri. În plus, am luat această "funcţie" doar pentru că nu a luat-o nimeni şi era nevoie de traduceri la mediawiki.

În concluzie, organizăm un concurs pentru prima pagină!!! -Romihaitza iulie 1, 2005 15:25 (UTC)

lol ... nu[modificare]

scuze pentru "lol". Nu te consider ( inca ). Ma bucur doar ca esti genul de om care verifica articolele, aduce unele modificari si mai cere din cand in cand parerea altor oameni.


salutare apropo pe mine ma cheama florin is din cluj si id-u meu de mesenger este florin_manastureanu1990@yahoo.com te rog sa iti bagi id-u meu ca lucrez la o carte si as avea nevoaie de cineva priceput te astept sa intri sa vorbim salut