Discuție Utilizator:Emily~rowikinews

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search

Chestiune[modificare]

Mulţumesc pentru propunere. Însă ar fi o chestiune de lămurit: regulamentul local spune că numai adminii existenţi pot vota. Cred că are consistenţă această regulă, e un proiect mic; la fel era şi la ro.wp la început. Nu cred că aş vrea să se creeze un precedent pentru un lucru sensibil ca acesta; aşa ar putea veni oricine de aiurea să voteze eventuale candidaturi bizare. Cred sincer că ar trebui contactat măcar un admin existent; Romihaitza mi-a răspuns destul de repede la un mesaj de-al meu recent, îl văzusem şi pe Vlad de curând pe ro.wp. Repet, propunerea mă onorează, dar îmi plac lucrurile clare; poate sunt eu mai tare de cap :). —Whiteman 29 ianuarie 2008 13:35 (UTC)

Nu cred că regulamentul local ar fi o problemă, eu îţi propun să nu mai citeşti acea pagină pentru că este veche şi nu mai este de actualitate. Este o ştire răsuflată după părerea mea. Dacă cineva nu se mai ocupă de o wiki nu văd de ce ar împiedica pe ceilalţi printr-un regulament. Wikiştiri se află într-o stare jalnică şi trebuie să facem ceva ca să nu mai arate aşa. Cu un mic efort şi într-o perioadă scurtă, ar putea arăta mult mai bine. --Emily 29 ianuarie 2008 13:46 (UTC)
Bine. —Whiteman 29 ianuarie 2008 13:55 (UTC)

Candidaturi[modificare]

Mulţumesc pentru mesajul de bun venit. Oare nu ar fi Whiteman de ajuns deocamdată ca administrator? Eu stau la dispoziţie doar dacă este absolut necesar, eventual primind temporar dreptul de a şterge articole. Am văzut că s-au înscris o mulţime de utilizatori, printre ei sunt poate unii cu mai mult timp la dispoziţie. --Placet experiri 29 ianuarie 2008 14:10 (UTC)

Mulţumesc, Emily[modificare]

...pentru urare. Din păcate de la o vreme încoace abia am timp de ro.wp. În plus, ştirile cele mai de interes aici sînt cele din România, în timp ce eu nici cu ştirile din Japonia nu sînt tocmai la curent. Una peste alta participarea mea la Wikiştiri o să fie foarte redusă, probabil numai dacă am de mutat un articol de la Wikipedia aici sau în cazuri deosebite.

Cu privire la alegeri vreau să-ţi dau un sfat. La ro.wp se continuă şi în momentul de faţă o greşeală mai veche, aceea de a alege administratorii pe baza numerelor şi procentajelor de voturi. Soluţia normală, aplicată şi la en.wp, este pe baza argumentelor. În acest fel oricine îşi poate exprima opinia, chiar şi utilizatorii neînregistraţi, dar decizia finală va ţine cont doar de obiecţiile justificate.

Oricum, felicitări că te ocupi de Wikiştiri. Cred că este nevoie de ceva efort pînă ajunge la o masă critică de utilizatori de la care dezvoltarea va fi substanţială. Ar trebui ca la Wikipedia să introducem legături spre Wikiştiri peste tot unde e relevant. Am verificat, există w:Format:Wikiştiri exact pentru asta, dar nu e folosit decît în vreo 20 de articole. Mă gîndesc de exemplu că în articole despre personalităţi care au murit recent putem trimite cititorii spre ştirea de aici, care dă detalii despre deces. La fel şi alte evenimente curente. Asta cel mai bine o pot face contribuitorii de la Wikiştiri, pentru că ei ştiu cel mai bine despre care ştiri au articole.

Dacă ai nevoie de ajutor te rog să-mi spui. Succes! --AdiJapan 29 ianuarie 2008 15:47 (UTC)

Ajutor Wikiştiri[modificare]

Emily, vă rog să aruncaţi o privire asupra acestei pagini de la Wikiştiri. Mi se cere să o şterg, dar trimite spre o ştire din arhivă. La ce foloseşte? Rebel a creat-o, dar el nu mai este activ. --Placet experiri 11 februarie 2008 15:21 (UTC)

Vă rog să verificaţi dacă V-am înţeles bine: http://ro.wikinews.org/wiki/MediaWiki:Recentchangestext. --Placet experiri 18 februarie 2008 08:55 (UTC)
Scuze, eram grăbită dar trebuia să mă gândesc că este vorba de un format. Am corectat. --Placet experiri 18 februarie 2008 11:27 (UTC)

Pagina principală[modificare]

Mă bucur că intenţionaţi să îmbunătăţiţi aspectul paginii principale. Eu am avut reţineri să o fac. Acum oricum nu am timp să fac schimbări mari la Wikiştiri, mă mai gândesc până mâine. Nu ar fi rău să aflăm ce părere au Whiteman şi Ganglieri. Eu aş avea la prima vedere o mică obiecţie faţă de pagina propusă de Dumneavoastră. Pagina actuală mi se pare mai discretă, albastrul din titlul cutiilor din pagina propusă este după părerea mea prea bătător la ochi.--Placet experiri 4 aprilie 2008 07:38 (UTC)

Am uitat să vă felicit pentru noua pagină principală. Am observat cât aţi lucrat la ea şi vă admir priceperea, eu sunt o începătoare în programarea paginilor web; comenzile tipice Wikipediei nici măcar nu le cunosc, le imit văzându-le efectele pe paginile deja create. Am introdus acum pagina dumneavoastră, care este mult mai bine structurată decât cea veche. Sper că nu m-am grăbit cu modificarea. Pe parcurs putem să mai schimbăm câte ceva, dacă există obiecţii. --Placet experiri 5 aprilie 2008 08:36 (UTC)

Your account will be renamed[modificare]

20 martie 2015 07:52 (UTC)

Renamed[modificare]

17 aprilie 2015 04:42 (UTC)