Editorial 16 aprilie 2005

De la Wikiștiri
Sari la navigare Sari la căutare
Acest articol este un editorial!
Scopul acestuia este de a comenta evenimentele importante ale unei zile.
Este posibil ca acesta să nu aibă un punct de vedere neutru ci exprimă frecvent opiniile autorilor care de obicei sunt cunoscuți.
Se încearcă apariția zilnică a câte unui editorial Wikiștiri.

Igiena și românii[modificare]

Mulți dintre dumneavoastră, stimați cititori, v-ați întreba: "ce legătură are igiena cu evenimentele zilei?". Răspunsul este simplu: Se observă că românii nu sunt interesați de sănătate și igienă.

Unul dintre cele mai puțin vizitate standuri la Voluntexpo la Cluj-Napoca a fost astăzi chiar cel de igienă și sănătate. Și dacă aceasta ar fi tot, nu ar fi așa de multe dar dintr-o discuție cu anumite persoane din cadrul medical, situația stă destul de interesant.

Este clar, nu este cazul să vorbim că toți românii nu ar fi interesați și nici nu pot fi scoase o serie de alte legături de aici referitoare la igienă și populația din România!

Revenind la discuția de ieri, cineva spunea: "Lumea pentru sănătate nu dă bani sau li se pare mult, dar de exemplu să iși ia o pereche de pantofi de 2 milioane pe care îi poartă, să zicem un sezon că după se demodează, are.".

Într-adevăr este o problemă aceasta și nu poate fi considerată un nimic dar sperăm că Uniunea Europeană va aduce îmbunătățiri și în acest domeniu.

Numai să nu creadă lumea altfel: la o știre de astăzi, se arăta că într-un sat oamenii nu doresc să își însemneaze animalele considerând această însemnare "semnul Diavolului" - în acest caz este posibil ca sănătate și igiena să devină o metodă de însemnare? să sperăm că nu!

Autor: Mihai 16 Apr 2005 17:13 (UTC)