Editorial 17 aprilie 2005

De la Wikiștiri
Sari la navigare Sari la căutare
Acest articol este un editorial!
Scopul acestuia este de a comenta evenimentele importante ale unei zile.
Este posibil ca acesta să nu aibă un punct de vedere neutru ci exprimă frecvent opiniile autorilor care de obicei sunt cunoscuți.
Se încearcă apariția zilnică a câte unui editorial Wikiștiri.

Comunicații paralizate[modificare]

De mâine nu vom mai putea folosi serviciile tradiționale de poștă, cel puțin pentru o perioadă. Ce se va întâmpla însă? Ce vom face? Cu siguranță nu vom renunța la a mai comunica.

Cel mai probabil fiecare dintre noi va apela la deja cunoscutele servicii alternative de poștă denumite popular poștă rapidă sau curier rapid. Cu siguranță, mulți dintre noi nici nu ne vom întoarce la vechile servicii ale poștei. Dar oare putem face acest lucru?

Este destul de greu de a spune ceva! De ce? Simplu, încă suntem dependenți de fostele servicii ale statului. Majoritatea banilor oferiți de către stat sunt încă primiți prin intermediul poștei.

Aici mă refer la pensii, unele salarii, alocații și altele... probabil se vor găsi alternative. Se știe că pentru alocațiile de stat pentru copii se poate utiliza și Banc Post - fosta bancă a poștei.

Foarte probabil să se treacă la astfel de servicii și pentru pensii.... sau nu? Poate că unele persoane în vârstă nu s-ar putea deplasa la bancă?

Trebuie să așteptăm evenimentele să se întâmple pentru a putea comenta cum se cuvine.

Autor: Mihai 17 Apr 2005 19:42 (UTC)