Sari la conținut

Format:Invitație

De la Wikiștiri

Invitație

[modificare]

Bine ați venit la Wikiștiri! Vă mulțumim pentru contribuții și vă invităm să participați în continuare cu informații pentru crearea unei surse libere de știri care să poată fi editată de toată lumea. Dacă aveți plăcere puteți contribui aici redactând știri recente din orice domeniu și din întreaga lume, mai ales știri relevante pentru vorbitorii limbii române. Nu ezitați să dezvoltați un articol sau să creați unul nou; proiectul depinde de cititorii care doresc să contribuie! Totuși aveți grijă ca articolele să păstreze punctul de vedere neutru.

Este recomandabil să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați, pentru a avea siguranța că nu apar și alte persoane care editează de la același IP. Deschiderea unui cont la Wikiștiri nu costă nimic și nu necesită nici un fel de informații personale; în plus veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de trimitere de imagini, protejarea adresei IP etc.

Vă rugăm să vizitați și spațiul redacțional, unde puteți primi cele mai recente informații despre articolele în lucru. De asemenea puteți să puneți întrebări la Cafenea sau pe Wikiștiri:IRC (pentru detalii vezi Canal IRC). Sperăm că vă va face plăcere să fiți un jurnalist aici.


Utilizare

Formatul acesta se folosește pentru a invita utilizatorii anonimi (care au adus o contribuție semnificativă) să se înregistreze.