Sari la conținut

Format:Mesaj

De la Wikiștiri
Bună ziua, Mesaj. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Exemplu.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
[edit] Formate documentație

Scop[modificare]

Mulți utilizatori aleg să răspundă la mesaje personale pe pagina dumneavoastră de discuții. Acest procedeu face urmărirea unei conversații dificilă, deoarece este necesar să se consulte ambele pagini de discuție în paralel. Puteți folosi acest format pentru a notifica utilizatorii atunci când le răspundeți pe pagina de discuții pe care a început discuția -- rezultatul este o discuție coerentă, iar utilizatorul este notificat de existența unui răspuns nou.

Mod de folosire[modificare]

{{Mesaj|numele dumneavoastră de utilizator}}
{{Mesaj|numele dumneavoastră de utilizator|secțiune}}

Dacă doriți să trimiteți o notificare legată de o pagină de discuție a unui articol adăugați parametrul pd=1. În acest caz trebuie să includeți toți parametrii și să specificați explicit numele complet al paginii de discuție:

{{Mesaj|Discuție:nume pagină|secțiune|pd=1}}

Introduceți acest cod pe pagina de discuție a utilizatorului căruia i-ați răspuns în altă parte. Acesta își va putea șterge notificarea de pe propria pagină de discuție oricând dorește. Parametrul secțiune este opțional; atunci când introduceți numele unei secțiuni de pe pagina de destinație (de regulă pagina dumneavoastră de discuție) atunci legătura va duce direct la acea secțiune din pagină.

Vezi și[modificare]