Format:StiriScurte

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search
  • București, România – Cancelaria Președintelui României a anunțat că luni, 11 iulie 2005, președintele României, domnul Traian Băsescu va decora începând cu orele 13 atașatul militar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii, domnul Richard G. McClellan în semn de apreciere pentru contribuția adusă la susținerea intereselor României în cadrul comunității de informații a Organizației Tratatului Atlanticului de Nord.
  • Vatican, Vatican - Cu totul îndurerați de vestea atacurilor teroriste din centrul Londrei, Sfântul Părinte oferă rugăciunile sale înfocate pentru victime și pentru toți aceia care sunt în doliu. În timp ce deplânge aceste acte barbare împotriva umanității, vă roagă să transmiteți familiilor celor răniți apropierea sa spirituală în aceste momente de mâhnire. Peste poporul Marii Britanii, el invocă consolarea pe care numai Dumnezeu o poate oferi în aceste circumstanțe.
  • București, România – Președintele României, Traian Băsescu, a transmis astăzi, 7 iulie a.c., premierului Tony Blair, un mesaj de condoleanțe exprimând compasiunea poporului român față de suferința familiilor victimelor care și-au pierdut viața în urma atentatelor de astăzi, din Londra.