Sari la conținut

Jan Paulsen reales Președinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea

De la Wikiștiri

3 iulie 2005 București, România — Pastorul Jan Paulsen, 70 ani, a fost reales, în unanimitate, ca președinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din întreaga lume în timpul lucrărilor celei de-a 58-a sesiuni a Conferinței Generale.

Realegerea lui Jan Paulsen coincide cu ziua aniversării a 50 de ani de căsătorie cu soția sa, Kari. Înainte de a-și înainta raportul de activitate, Jan Paulsen a menționat sprijinul pe care soția sa i l-a oferit de-a lungul anilor în tot ceea ce a făcut.

"Este un privilegiu să-L slujesc pe Hristos și Biserica Adventistă în rolul de conducere pe care mi l-ați încredințat. Este o onoare și doresc să-mi exprim aprecierea pentru încrederea acordată”, a declarat Jan Paulsen în momentul anunțării rezultatelor.

"Am nevoie de prezența permanentă a Duhului Sfânt și de călăuzirea Lui în lucrarea pe care o am de făcut. Vreau să-mi exprim aprecierea pentru toți cei care mi-au oferit sprijinul de când am venit aici. Vă mulțumesc pentru faptul că m-ați susținut în rugăciune".