Sari la conținut

Julia Roberts și Tom Hanks, din nou împreună pe marile ecrane

De la Wikiștiri
Julia Roberts

12 ianuarie 2010 Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Julia Roberts și Tom Hanks, care au jucat împreună în filmul "Războiul lui Charlie", vor fi din nou parteneri pe marele ecran, în producția "Larry Crowne", regizată de celebrul actor, pe baza unui scenariu scris tot de el, informează variety.com.

Tom Hanks

"Larry Crowne" va fi produs de Gary Goetzman, partenerul lui Tom Hanks din compania sa de producție cinematografică, Playtone.

Filmul relatează povestea de viață a unui bărbat între două vârste, obligat să înceapă o nouă carieră.

Julia Roberts și Tom Hanks au jucat împreună în "Războiul lui Charlie/ Charlie's War", lansat în 2007 de studiourile Universal. Cel mai recent film regizat de Tom Hanks este comedia muzicală "Rock'n'roll/ That Thing You Do" (1996).

Julia Roberts, în vârstă de 42 de ani, deținătoare a unui premiu Oscar, care și-a câștigat celebritatea cu rolul din filmul "Pretty Woman", lucrează în prezent la alte două producții cinematografice - "Eat, Pray, Love" și "Valentine's Day", care îi va avea în distribuție pe Bradley Cooper și Eric Dane. Cele două filme vor fi lansate anul viitor.

Tom Hanks, care a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) și "Philadelphia" (1995), a revenit pe marile ecrane anul trecut, în mai, când a avut loc lansarea oficială a filmului "Îngeri & Demoni", o peliculă inspirată, ca și "Codul lui Da Vinci", dintr-un roman al scriitorului american Dan Brown.


Referințe