Sari la conținut

Maniche, împrumutat clubului Chelsea

De la Wikiștiri

5 ianuarie 2006 Londra, Regatul Unit — Internaționalul portughez al echipei Dinamo Moscova, Maniche, a fost împrumutat până la sfârșitul acestui sezon clubului Chelsea, informează site-ul oficial al grupării londoneze, citat de AFP.

"Jucătorul în vârstă de 28 de ani va evolua la Chelsea până la sfârșitul sezonului. El nu a jucat în competițiile europene în acest sezon, astfel că va fi disponibil pentru Liga Campionilor", se arată într-un comunicat al clubului Chelsea.

Chelsea îl va putea achiziționa pe Maniche la sfârșitul acestui sezon, în schimbul sumei de 7,2 milioane de euro. Maniche va suplini la Chelsea absența lui Michael Essien, accidentat și suspendat pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Fotbalistul portughez a mai evoluat sub conducerea tehnicianului Jose Mourinho la Benfica Lisabona, în 2000, și la FC Porto, în perioada 2003-2004.

"Mourinho este maestrul meu. El mă cunoaște de la Benfica și FC Porto. Îi datorez lui cele mai importante momente pe care le-am trăit în fotbal", a declarat, recent, Maniche.