Sari la conținut

Renee Zellweger s-a măritat

De la Wikiștiri

10 mai 2005 California, Statele Unite ale Americii — Actrita Renee Zellweger, castigatoare a unui Oscar pentru rolul din filmul "Cold Mountain", i-a spus "DA" prietenului ei, cantaret de muzica country, Kenny Chesney. Totul s-a intamplat in cadrul unei ceremonii restranse, ce a avut loc pe insula St. Jones din Caraibe, U.S. Virgin Islands.

Slujba religioasa de 15 minute a fost oficiata de o femeie predicator, unde, in fata un cerc foarte restrans de prieteni, cei doi tineri insuratei, aflati la primul mariaj de altfel, au ras si au plans impreuna. Rochia de mireasa a fost creata special pentru aceasta ocazie de Casa Carolina Herrera.

Dupa terminarea ceremoniei, cuplul, impreuna cu cei aproximativ 45 de invitati, au mers la resedinta lui Chesney, situata intr-o mica localitate din Peter Bay, unde au sarbatorit nunta. Nimic extravagant, invitatii fiind tratati cu un bufet vienez, totul desfasurandu-se intr-o atmosfera linistita.

Cei doi avusesera deja o receptie duminica seara, inainte de nunta, la restaurantul Rhumb Lines din Cruz Bay, unde, imbracati in tricouri si jeansi, s-au delectat cu cocteiluri exotice. Dupa ce si-au facut incalzirea, au plecat impreuna cu invitatii la Woody's Seafood Saloon, situat in apropiere.

Renee Zellweger l-a cunoscut pe Kenny la un concert de caritate, organizat pentru victimele tsunami-ului, pe 15 ianuarie 2005, unde cei doi s-au indragit inca din prima clipa.

Country Music Magazine a publicat zilele trecute un interviu mai vechi al lui Kenny, in care acesta declara ca Renee a fost dintotdeuna actrita lui preferata si ca l-a inspirat la compunerea unuia dintre hiturile sale, "You Had Me From Hello".

Renee Zellweger a mai primit nominalizari la Oscar pentru rolurile din "Chicago" and "Bridget Jones's Diary".