Revista SCOOTER FUN prima revista de scutere din Romania

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search

{{{dată}}} [[w:{{{țară}}}|{{{țară}}}]] — [[Categorie:{{{dată}}}]][[Categorie:{{{țară}}}]][[Categorie:{{{continent}}}]][[Categorie:{{{tip}}}]] [[w:Revista Scooter Fun, prima revista de scutere din Romania apare intr-un nou format. Prima revista de scutere din Romania, initiatoarea campaniei de educare si constientizare a utilizatorilor de scutere - VIATA PE SCUTER, campanie nationala realizata cu sprijinul Politiei Romane, apare din lun februarie (numarul 7) intr-un nou format. Cu un nou concept grafic si o noua dimensiune, SCOOTER FUN va oferi pe langa rubricile deja consacrate, un serial dedicat accidentelor cu implicarea scuteristilor, o prezentare a unui model prin prisma amatorului si o sectiune 100% DEALER unde vor fi prezenti toti dealeri de profil. O surpriza va este pregatita pentru luna martie 2009, un proiect ce va include atat revista cat si campania sustinuta de aceasta.

Mai multe in revista SCOOTER FUN, revista gratuita, distribuita la nivel national in 10.000 de exemplare. Asfalt uscat! |]]


Referințe[modificare]


Reportaj original
Acest articol conține un reportaj în exclusivitate a unui reporter Wikiștiri. A se vedea pagina de discuție sau notele notele de subsol ale articolului pentru detalii.

Reportajele originale se traduc în Rețeaua de Traducere a Reportajelor Originale Wikinews (RETROW - WORTNET).