Sari la conținut

Tehnologia 3G în România prin Connex

De la Wikiștiri

Optăm din nou pentru și pentru folosirea comunicatului original de presă pentru această știre.

Connex isi extinde oferta de telefoane 3G prin parteneriatul cu Motorola[modificare]

15 aprilie 2005 București, România — "Connex, lider al pieței de telefonie mobilă și prima rețea de servicii video mobile din România, anunță adăugarea telefonului Motorola v975 la portofoliul său de telefoane 3G, în vederea apropiatei lansări comerciale a serviciului.

Dotat cu functionalități multimedia avansate și fiind, în același timp, un terminal accesibil, Motorola v975 preia forța tehnologiei 3G și o pune la dispoziția utilizatorilor săi din România. Motorola v975 include funcția de video conferință în ambele sensuri, camera VGA cu zoom 4X, streaming audio și video, descărcarea și redarea unei game variate de fișiere multimedia și memorie extinsă. Nu numai că puteți accesa aceste documente, dar le puteți transmite și altora, prin transfer de date în banda larga cu o viteza de pana la 384 kbps.

"Cu Motorola v975 și serviciile 3G oferite de Connex, comunicațiile mobile fac un nou pas important în lumea incitantă a serviciilor video mobile. Suntem încantați să adăugăm telefonul Motorola v975 în portofoliul nostru, acesta fiind un produs nou, sofisticat și avantajos pentru clienții noștri 3G" a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex. "Acest produs va adăuga o noua dimensiune unică serviciilor noastre 3G" a adăugat Ken Campbell.

Aurelian Sima, Country Manager Motorola Romania, afirmă: "Salutăm lansarea 3G în Romania și suntem încantați că utilizatorii români vor putea acum să se bucure de cele mai avansate experiențe de comunicații - muzică, clipuri video, jocuri, filme, apeluri video și servicii nelimitate de date. Îmbinând accesibilitatea și tehnologia de vârf 3G, Motorola v975 va oferi utilizatorilor de servicii 3G de la Connex posibilitatea să beneficieze de soluții inovative multimedia și de divertisment. Connex introduce noua generație de servicii de telecomunicații, iar noi suntem onorați să susținem eforturile sale pentru o mai buna comunicare, prin modelul nostru v975 și, în viitor, printr-un portofoliu extins de produse 3G".

Connex este liderul pieței de comunicații mobile din România, cu 4.910.000 de clienți la data de 31 decembrie 2004. Connex este marcă inregistrată a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Acționarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, și Vodafone, Marea Britanie."

Televiziunea pe telefonul mobil[modificare]

Printr-un parteneriat cu Realitatea TV, serviciile Connex 3G vor oferi utilizatorilor români posibilitatea de a vedea în timp real programul de televiziune Realitatea TV. Pe lângă acest lucru utilizatorii au posibilitatea de a descărca pe telefonul mobil fișiere video care pot fi memorate sau trimise altor utilizatori.

A se vedea și[modificare]

Comunicatul oficial de presă al Connex