Un nou server de mail pentru Linux de la GeCad

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search

30 iunie 2005 București, România — După vânzarea tehnologiei antivirus RAV către Microsoft, GECAD dezvăluie noul produs software pe care îl dezvoltă: AXIGEN * AXIGEN, noul server de e-mail pentru Linux, este disponibil pentru testare pe www.axigen.com.

Compania GECAD TECHNOLOGIES anunță public, pentru prima dată de la vânzarea proprietății intelectuale asupra antivirusului RAV către Microsoft, produsul software pe care îl dezvoltă de peste un an și jumătate: AXIGEN.

“AXIGEN este un server de e-mail și este de acum disponibil pentru testare pe site-ul nostru, www.axigen.com”, anunță Mihai Serban, software development manager.

AXIGEN oferă avantajele unei tehnologii rapide, sigure, are o arhitectură modulară și deschisă către aplicații externe, ceea ce permite administratorului de sistem să aibă la dispoziție toate uneltele unui management eficient al mesajelor e-mail. Cu scopul de a-i oferi acestuia un instrument adaptat exact nevoilor sale, echipa AXIGEN începe astăzi și programul de Beta Testing.

“Ne dorim ca AXIGEN să fie folosit de cât mai mulți specialiști, să avem din partea acestora o părere obiectivă și cât mai multe sugestii, astfel încât să corectăm eventualele probleme și să dezvoltăm exact funcțiile ce sunt necesare utilizatorilor. Cei care testează AXIGEN acum vor beneficia de condiții speciale de achiziție după lansarea comercială a produsului”, spune Cornel Niță, business development manager.

“Încă din 2003, după tranzacția cu Microsoft, ne-am promis să ne angajam într-o nouă aventură tehnologică, să avem un nou produs software propriu cu care să ne mândrim la nivel internațional”, precizează Oana Bornaz, CEO.

Perioada de Beta Testing va fi urmată de lansarea comercială a produsului în toamna 2005. Dezvoltarea AXIGEN va fi continuă atât prin adăugarea de funcționalități cât și de noi produse sub aceeași marcă.

“Vrem să facem din AXIGEN un reper tehnologic mondial. Vom investi masiv în următorii ani pentru a ne atinge acest obiectiv și pentru a dovedi, atât prin AXIGEN cât și prin celelalte tehnologii, că suntem unul dintre cele mai inovatoare grupuri tehnologice pe plan internațional”, conchide Radu Georgescu, președinte al Grupului GECAD.