Visul : O nouă publicație pentru promovarea talentelor

De la Wikiștiri


11 iulie 2005 Orăștie, România — Luna iulie 2005 aduce cu sine o nouă apariție editorială demnă de lăudat. Municipiul Orăștie, un vechi leagăn al editurilor și publicațiilor din secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea se aduce încet dar sigur pe locul binemeritat în cultura românească.

Cea mai recentă publicație, revista Visul (ISSN 1841-4524) apărută în condiții grafice deosebite la editura EMMA din Orăștie se dorește o revistă "pentru promovarea talentelor" inițiată de Asociația Florema Design din Orăștie. "Noi am visat dintodeauna și vom visa întodeauna" - astfel își începe redactorul șef, Ileana Floran, pledoaria - " Acum, am îndrăznit ceva mai mult : să ne adunăm visele într-o publicație care-și dorește să reziste peste timp și să poată împlini visele tuturor".

Este de remarcat prezența colaboratorilor prof. Petru Baciu, Vic. Virgil Bălan, prot. Avram Petric - mari oameni de cultură din Orăștie - unii dintre ei remarcați la nivel național.


Reportaj original
Acest articol conține un reportaj în exclusivitate a unui reporter Wikiștiri. A se vedea pagina de discuție sau notele notele de subsol ale articolului pentru detalii.

Reportajele originale se traduc în Rețeaua de Traducere a Reportajelor Originale Wikinews (RETROW - WORTNET).

Legături externe[modificare]