Sari la conținut

Wikiștiri:Candidați administrator/Candidați administrator/Ionutzmovie

De la Wikiștiri

Ionutzmovie[modificare]

  • Motiv: Doresc să contribui la Wikiștiri din postura de administrator pentru că nimeni nu prea se mai ocupă de proiect. Consider că prin activitatea mea de la Wikiștiri, cât și de pe Wikipedia, am experiența necesară pentru a obține drepturile.Ionutzmovie 22 ianuarie 2011 22:37 (UTC)[răspunde]

Pentru:

Împotrivă:

Comentarii:

Întrebări pentru utilizator:

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikiștiri ca administrator. Vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos, pentru ca utilizatorii să-și formeze o imagine clară despre activitatea și intențiile dumneavoastră.

1. Cunoașteți politica proiectului și în particular rolul administratorilor? Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți ca administrator?

R. Da. Drepturile suplimentare pe care le are un administrator constau în mare în avertizarea, blocarea și deblocarea utilizatorilor, protejarea și deprotejarea și ștergerea paginilor inutile sau copiate din surse aflate sub incidența drepturilor de autor.

2. Cum apreciați activitatea dumneavoastră de până acum?

R. Prin articolele din ultimele luni am reușit să ridic numărul articolelor la 1000.

3. Ați avut vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum intenționați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R. La Wikiștiri nu. În cazul în care apare un conflict încerc să-l mediez și să ajung la un consens.

Întrebări suplimentare: