Sari la conținut

Wikiștiri:Candidați administrator/Memo18 (2)

De la Wikiștiri

Memo18 (2)[modificare]

  • Motiv: Aș dori să mă auto-nominalizez ca admin pe acest site. Am experiență destul de multă în materie de acest site, nu am încălcat vreodată legile de copyright (dacă s-o fi întâmplat de vreo 2 ori la început). Actual, sunt doar doi admini activi din 7, și e foarte greu să întreții un wiki cu doi admini, care probabil nu se pot ocupa de site tot timpul. Am la dispoziție timp mult și mă pot ocupa de verificarea site-ului foarte mult- Mulțumesc. --Memo18 22 februarie 2011 13:09

Pentru:

Împotrivă:

Neutru:

Comentarii:

Întrebări pentru utilizator:

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikiștiri ca administrator. Vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos, pentru ca utilizatorii să-și formeze o imagine clară despre activitatea și intențiile dumneavoastră.

1. Cunoașteți politica proiectului și în particular rolul administratorilor? Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți ca administrator?

R. Da. Cu ștergerea paginilor care încalcă domeniul public, protejarea lor (cele care trebuie arhivate) și blocarea vandalilor

2. Cum apreciați activitatea dumneavoastră de până acum?

R. Destul de bună cred. Încerc să fac site-ul cât mai calitativ.

3. Ați avut vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum intenționați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R. Nu am avut conflicte aici.

Întrebări suplimentare: