Comunicat Noua Dreaptă – Filiala Timișoara: Eroii nu mor niciodata!

De la Wikiștiri


23 decembrie 2010 Timișoara, România — Filiala Noii Drepte din Timisoara a depus vineri, 17 decembrie, o coroana de flori la Monumentul Revolutiei din 1989, situat în Piața Victoriei. Ziua de 17 decenbrie nu a fost aleasă întamplător, ea fiind zi de doliu în Timisoara înca din 1993, deoarece acum 21 de ani cădeau răpuși de gloanțe primii martiri ai Revolutiei si ai primului oraș liber din România. Într-un scurt discurs rostit la fața locului, liderul local al Noii Drepte, Andrei Ursoiu, a dorit sa reafirme faptul ca naționalistii bănățeni vor păstra mereu vie amintirea eroilor Revoluției Anticomuniste și ca exemplul lor de sacrificiu pentru bunăstarea și mântuirea Neamului Românesc va fi mereu o călăuză pentru tinerele generații.

Dupa ceremonia depunerii coroanei de flori, delegația Noii Drepte s-a alaturat marsului comemorativ organizat de Asociația Suporterilor Timișoreni “Druckeria”. Marsul a inceput din fata Catedralei Ortodoxe Mitropolitane si s-a incheiat la Cimitirul Eroilor. Au fost facute scurte opriri in fata Operei si la Memorialul Revolutiei. Pe intreg traseul au fost scandate lozinci anticomuniste.

Din păcate nu putem să nu sesizăm ca idealurile pentru care s-au sacrificat frații și părintii noștri nu au fost îndeplinite de clasa politică actuală. Mai mult decat atât, situația economică, politică, socială și spirituala a Națiunii Române a ajuns la o limită greu de imaginat în urma cu puțin timp, întraga țară devenind o adevarată “mlaștină a deznădejdii”.

De aceea, Noua Dreaptă Timișoara îndeamnă toți tinerii responsabili și conștienți de situația reală a țarii să nu mai creadă minciunile furnizate de clasa politica și să se unească în cuget și acțiune cu toți cei asemenea lor pentru a realiza adevărata schimbare, dorită atât de mult de o Românie întreagă. Respect 1989!

Biroul de presă al Noii Drepte Timișoara

Referințe