Sari la conținut

Discuție Wikiștiri:Concurs de scriere

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikiștiri
Ultimul comentariu: acum 19 ani de Romihaitza în subiectul Am adaptat acest concurs pentru Wikiştiri

Calitate nu cantitate

[modificare]
  • Pentru mine calitatea contează (vezi pagina mea de utilizator: Utilizator: Moby Dick). Nu sunt prea entuziasmat de faptul că ro.wikipedia deţine cu mare probabilitate recordul la numărul de "cioturi" şi de articole demne de cleanup. Eu scriu în medie un articol pe zi sau poate mai puţin, după împrejurări şi în funcţie de timpul ce îmi stă la dispoziţie, dar numai după ce m-am documentat exhaustiv. Avem o mare răspundere, aici este vorba de o enciclopedie, din care alţii vor să afle ceva, precis, clar şi competent, aşa cum şi eu am învăţat cândva din Larousse sau Brockhaus. Salutări, Moby Dick, 14 Apr 2005, 15:44 (UTC)
    • Este clar că este necesarăc şi calitate dar pentru că Wikiştiri este la început, este important şi numărul de articole. Această idee este inspirată chiar de la en: unde la fel există un concurs de acest gen. Sigur, la Wikipedia lucrurile stau cu totul altfel. - Romihaitza 14 Apr 2005 14:55 (UTC)

Mult succes!

[modificare]

"câteodată tac, câteodată sunt" – de Bogdan Gagu

Câteodată îmi doresc mai mult timp. Succes tutoror la concursul de scriere la Wikiştiri. Gangleri | Di | D 6 Mai 2005 19:21 (UTC)

M-am înscris şi eu

[modificare]

Vă rog explicaţi-mi regulile mai clar Seby

Am adaptat acest concurs pentru Wikiştiri

[modificare]

Propun să îi dăm drumul în această formulă. Dacă aveţi observaţii, vă rog să le adăugaţi aici şi nu să modificaţi pagina concursului. - Mihai | D] 8 iulie 2005 19:53 (UTC)Răspunde