Sari la conținut

Tiamat și Texas cântă la B'ESTFEST 2013

De la Wikiștiri


4 iulie 2013 București, România

Formația Tiamat în 2009

Între 5 și 7 iulie 2013, se va desfășura festivalul de muzică B'ESTFEST Summer Camp, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa de Est. Acesta va avea loc la marginea Bucureștiului, pe islazul comunei Tunari, timp de trei zile, cu programul zilnic începând la orele 18:00 și terminând în jurul orelor 6:00.

Formația Texas în 2006

Printre artiștii care vor participa anul acesta, se află legendarele trupe Tiamat și Texas, precum și rapperul american Nas, trupe românești binecunoscute ca Vița de Vie, Vama, Coma și mulți alții.

Acces

[modificare]

RATB a introdus, pe durata festivalului, o linie specială de autobuze ce vor circula la fiecare 15 minute, având inscripționat textul „Linie specială B'ESTFEST”, iar prețul unei călătorii este de 3,5 lei.

Un abonament pentru cele trei zile de festival costă 199 de lei, iar pentru fiecare zi în parte - 99 de lei.[1] Minorii sub 12 ani, însoțiți de un adult, au accesul gratuit. Se pot închiria corturi de camping cu 50 de lei (indiferent de durată) iar prețul unui voucher de cazare (valabil pentru toate cele trei zile) în camping este de 40 de lei.[2]

Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, din magazinul Muzica, de la Sala Palatului și de la librăria Mihai Eminescu.

Legături externe

[modificare]

Site-ul oficial al festivalului

Referințe

[modificare]
  1. http://bestfest.ro/editia2013/bilete/
  2. http://bestfest.ro/editia2013/experienta/camping/