Sari la conținut

Wikiștiri:Candidați administrator

De la Wikiștiri

Administratorii sunt utilizatori care au drepturi specifice unui „operator de sistem” (sysop). Aceste drepturi sunt acordate în urma unui proces de vot utilizatorilor activi care au devenit cunoscuți ca membri de încredere ai comunității Wikiștiri.

Dacă doriți să deveniți administrator la Wikiștiri, puteți să anunțați pe această pagină sau să așteptați până când veți fi nominalizat de alți utilizatori pentru a primi acest statut. Aici puteți propune un nou administrator și puteți participa la procesul de vot.

Adminstratorii pot demisiona oricând și pot fi demiși conform politicii de revocare.

Drept de vot[modificare]

Au drept la vot pe această pagină: administratorii și utilizatorii activi de pe această wiki sau de la Wikipedia. Logica este simplă, dacă ar putea vota oricine atunci s-ar putea propune oricine, și-ar crea zeci de utilizatori și i-ar folosi pentru a se vota. Asta ar complica lucrurile fără rost și ar duce la discuții inutile.

Permisiunile administratorilor[modificare]

Puteți contacta un administrator pentru

  • ștergerea unei pagini, dacă pentru un motiv sau altul nu puteți folosi Format:Șterge;
  • recuperarea unei pagini șterse;
  • protejarea și deprotejarea unei pagini;
  • raportarea unui act de vandalism;
  • blocarea unui utilizator, în limitele politicii de blocare;
  • alte activități care impun intervenția unui administrator.

În asemenea situații sunteți rugat să folosiți pagina de discuție a respectivului administrator sau facilitatea de trimitere email.

Lista administratorilor[modificare]

În prezent la Wikiștiri în limba română există un număr de 3 administratori. O listă a acestora, actualizată în timp real și ordonată alfabetic, poate fi consultată la această listă.

Lista de candidați[modificare]


NGC 54[modificare]

  • Motiv: Sunt singurul utilizator care mai patrulează schimbările recente. S-a întâmplat de mai multe ori ca patrulatorii globali să marcheze pagini pentru ȘR, dar fără să le treacă la m:GSR. Practic, în loc să șterg eu pe loc, trebuie să fac de fiecare dată cerere la GSR. --NGC 54 (discuție | contribuții) 3 iunie 2024 12:27 (UTC)[răspunde]


Pentru[modificare]

Împotrivă[modificare]

Neutru[modificare]

Comentarii[modificare]

Întrebări pentru utilizator[modificare]

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikiștiri ca administrator. Vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos, pentru ca utilizatorii să-și formeze o imagine clară despre activitatea și intențiile dumneavoastră.

1. Cunoașteți politica proiectului și în particular rolul administratorilor? Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți ca administrator?

R. Da, cunosc. Anticipez să mă ocup cu ștergerea paginilor, blocarea vandalilor. --NGC 54 (discuție | contribuții) 3 iunie 2024 12:27 (UTC)[răspunde]

2. Cum apreciați activitatea dumneavoastră de până acum?

R. La Wikiștiri m-am ocupat numai cu combaterea vandalismului. --NGC 54 (discuție | contribuții) 3 iunie 2024 12:27 (UTC)[răspunde]

3. Ați avut vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum intenționați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R. La Wikiștiri nu. --NGC 54 (discuție | contribuții) 3 iunie 2024 12:27 (UTC)[răspunde]
Întrebări suplimentare[modificare]

Opinii[modificare]

Sunt prea puțini utilizatori activi pentru un administrator nou.--MSClaudiu (discuție) 4 iulie 2024 11:54 (UTC)[răspunde]

Arhiva candidaturilor[modificare]