Sari la conținut

Wikiștiri:Spaţiu de lucru

De la Wikiștiri

Organizare

Bine ați venit la spațiul de lucru Wikiștiri, locul central pentru scrieri și muncă la articole. Nu uitați: limba română conține diacritice.

Creați noi articole[modificare]

Articole cerute

Wikiștiri în limba română se confruntă cu o lipsă de „ziariști”, așa că sunteți bine veniți să modificați (sau creați) în orice fel, orice articol început aflat în baza noastră de date. Este recomandată introducerea textului și pentru articolele deja trecute ca dată.

Fișiere cerute

Wikiștiri nu acceptă introducerea de fișiere (imagini, diagrame etc.) locale, de aceea toate fișierele trebuie să respecte termenii drepturilor de autor impuși de Commons.

Articole în construcție

Multe dintre articolele din această categorie au nevoie de lucru într-un fel; puteți începe liniștit modificarea unui articol! Pentru a adăuga sau șterge un articol din lista de mai jos, folosiți legăturile de modificare de secțiune. Puteți folosi Wikiștiri:Avertismentele articolelor pentru a invita pe alții să lucreze sau să se concentreze asupra unor aspecte din articol sau pentru a-i informa despre starea articolului, inclusiv numărul de probleme ce ar putea apărea.

Știri de maximă importanță

Proiecte[modificare]

Atenție! Pentru moment, NU putem scrie editoriale pentru că fundația Wikimedia consideră că acestea pot face rău proiectului prin punctul lor de vedere. Dacă se va hotărî ceva în această privință, vom anunța.