Sari la conținut

Discuție Utilizator:Pathoschild

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikiștiri
Ultimul comentariu: acum 2 ani de MSClaudiu în subiectul Bun venit!
Informații Babel despre utilizator
en-N This user has a native understanding of English.
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
ro-0 Acest utilizator nu are cunoștințe de română (sau înțelege cu mare dificultate).
Utilizatori după limbă

m:Discuție Utilizator:Pathoschild

Bun venit![modificare]

Bine ați venit la Wikiștiri! Vă mulțumim că v-ați înregistrat și vă invităm să participați cu informații pentru crearea unei surse libere de știri care să poată fi editată de toată lumea. Dacă aveți plăcere puteți contribui aici redactând știri recente din orice domeniu și din întreaga lume, mai ales știri relevante pentru vorbitorii limbii române. Nu ezitați să dezvoltați un articol sau să creați unul nou. Proiectul depinde de cititorii care doresc să contribuie! Totuși aveți grijă ca articolele să păstreze punctul de vedere neutru.

Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de instrucțiuni (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Pathoschild) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți. Vă puteți semna - doar în paginile de discuții, nu și în articole - adăugând la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikiștirile vi le vor transforma automat în semnătură și dată.

Nu uitați să vizitați spațiul de muncă, unde puteți primi cele mai recente informații despre articolele în lucru. Sperăm că vă va face plăcere să fiți un jurnalist aici.

Succes!

Don't speak Romanian? Use the Utilizator ro-0 template on your user page!

--MSClaudiu (discuție) 18 octombrie 2021 17:27 (UTC)Răspunde