Sari la conținut

Actorul american Gary Coleman a murit la vârstă de 42 de ani

De la Wikiștiri


Gary Coleman

29 mai 2010 Provo, Utah, Statele Unite ale Americii — Actorul american Gary Coleman a murit vineri la Utah Valley Regional Medical Center, Utah după o hemoragie intracraniană. Coleman a fost internat în spital pe 26 mai, după ce a căzut și s-a lovit la cap. A intrat în comă pe 27 mai și a fost conectat la aparate pentru a fi menținut în viață. El a fost deconectat de la aparatele care îl mențineau în viață și a murit la scurt timp în după amiaza zilei de vineri.

Coleman a suferit mai multe probleme medicale de-a lungul vieții, oricum nu se știe dacă aceste probleme au avut legătură cu moartea sa. A suferit de o boală de rinichi congenitală care a necesitat două transplanturi și dializă în fiecare zi. La data de 27 februarie 2010 Coleman a suferit un atac de apoplexie pe platourile de filmare ale show-ului de televiziune Insider.

Cariera lui Coleman a încuput cu apariția în sit-comuri ca: The Jeffersons și Good Times. El a fost cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale recurente ca Arnold Jackson în Strokes Diff'rent și a liniei sale recurente, "What'choo talkin' 'bout, Willis?".


Referințe[modificare]