Sari la conținut

Wikiștiri:Știri de calitate

De la Wikiștiri

Știrile de calitate sunt considerate a fi cele mai bune știri de la Wikiștiri, conform evaluării făcute de contribuitori. Pentru acordarea statutului de calitate un articol trebuie să îndeplinească o serie de criterii care privesc tratarea cuprinzătoare, corectă și obiectivă a subiectului și forma adecvată de prezentare. Înainte de a apărea în această listă, articolele trec printr-un proces de evaluare și selecție.

În prezent, din totalul de 1.472 articole de la Wikiștiri în limba română, un număr de 0 au primit statutul de articol de calitate, ceea ce reprezintă aproximativ unul din 1472 / 0. Articolele de calitate pot fi identificate cu ajoturul steluței din colțul din dreapta-sus al paginii. Această steluță poate fi de asemenea întâlnită și în partea stângă a unor pagini, în dreptul unei limbi, pentru a marca faptul că articolul omolog din limba respectivă este unul de calitate.

Dacă găsiți sau dacă scrieți un articol care îndeplinește criteriile de calitate și merită să fie inclus în această listă, puteți porni procesul de evaluare nominalizând articolul la secțiunea de propuneri.