Discuție Utilizator:D.evil~rowikinews

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikiștiri

Bun venit![modificare]

Bine ați venit la Wikiștiri! Vă mulțumim că v-ați înregistrat și vă invităm să participați cu informații pentru crearea unei surse libere de știri care să poată fi editată de toată lumea. Dacă aveți plăcere puteți contribui aici redactând știri recente din orice domeniu și din întreaga lume, mai ales știri relevante pentru vorbitorii limbii române. Nu ezitați să dezvoltați un articol sau să creați unul nou. Proiectul depinde de cititorii care doresc să contribuie! Totuși aveți grijă ca articolele să păstreze punctul de vedere neutru.

Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de instrucțiuni (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie [[Utilizator:{{subst:ROOTPAGENAME}}|{{subst:ROOTPAGENAME}}]]) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți. Vă puteți semna - doar în paginile de discuții, nu și în articole - adăugând la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikiștirile vi le vor transforma automat în semnătură și dată.

Nu uitați să vizitați spațiul de muncă, unde puteți primi cele mai recente informații despre articolele în lucru. Sperăm că vă va face plăcere să fiți un jurnalist aici.

Succes!

Don't speak Romanian? Use the Utilizator ro-0 template on your user page!
- Romihaitza 28 Feb 2005 12:38 (UTC)

Prima pagină[modificare]

Încearcă te rog să nu fii influenţat prea mult de Wikipedia. Aruncă câte un ochi la alte Wikiştiri. ;-) Părerea mea! -Romihaitza iunie 29, 2005 20:43 (UTC)

Prima pagină[modificare]

Încearcă te rog să nu fii influenţat prea mult de Wikipedia. Aruncă câte un ochi la alte Wikiştiri. ;-) Părerea mea! -Romihaitza iunie 29, 2005 20:44 (UTC)

i will ...[modificare]

o sa incerc. Sorry, incerc sa ma influentez dupa ceea ce am creat deja ( votari pagina principala pe Wikipedia ). O sa ma uit. Momentan incerc. Te voi anunta cand termin.

D.evil iunie 29, 2005 20:46 (UTC)

Re: sigla[modificare]

Nu am surse la siglă. Poţi lua de la commons sigla "as is", în limba română am creat peste cel în engleză -Romihaitza iunie 29, 2005 21:01 (UTC)

Comentarii Prima P[modificare]

1. Ai prea mult spaţiu liber acolo la siglă 2. E prea verde şi prea colorat acolo jos. Părerile mele! Noapte bună! - Romihaitza iunie 29, 2005 21:42 (UTC) ---

D.evil, te rog propune o pagină care să o faci tu. Chiar dacă o iei de pe alt Wikinews. Dar totuşi, chiar tu ziceai că versiunile trebuie să difere între ele. Nu că ei ce am făcut eu şi pui în loc de bordura gri o linie punctată. --Danutz 30 iunie 2005 19:58 (UTC)[răspunde]

Mi-a placut ideea :) Oricum, crede-ma ca nu o sa pun o pagina care seamana cu a ta. Incerc sa combin varianta spaniola cu cea en.wn ... insa e cam greu. Totusi, imi place ideea ca ultimele doua stiri sa fie pe prima pagina. Cum se poate face asta in mod automat ?
D.evil iunie 30, 2005 20:01 (UTC)

Re: comunicate[modificare]

Nu mi se pare normal... sincer ... ar trebui făcut ceva în privinţa asta... până stabilim o politică exactă, renunţăm la publicarea integrală a comunicatelor de presă.

Vezi: Ştirea despre Connex care lansează 3G ... parcă acolo am adăugat eu un comunicat de presă.

-Romihaitza 1 iulie 2005 19:13 (UTC)[răspunde]

Bun, dar în câte ziare vezi tu articole (şi cât de des) formate doar din comunicate de presă? Ar fi mult mai interesant să dezvoltăm o ştire pe baza acestor comunicate de presă.

Tehnologia 3G în România prin Connex uite aici este un comunicat integral.. dar reclama finală este fină. Mă rog... dacă integrăm comunicate le luăm integral .. ok... dar fără emailuri şi telefoane să nu fim acuzaţi de spam sau phonespam. -Romihaitza 1 iulie 2005 19:47 (UTC)[răspunde]

bun ...[modificare]

In legatura cu ziarele : ele nu pot prelua informatia "as-is" astfel toate ziarele ar scrie acelasi lucru. Ei proceseaza informatia si realizeaza un articol conform informatiei noi si in legatura cu stiri mai vechi. Bun, am inteles. Cum am zis, voi avea grija si te las pe tine sa judeci viitoarele mele articole. D.evil 1 iulie 2005 19:49 (UTC)[răspunde]

Citeşte-ţi te rog emailul. -Mihai | Di | D iulie 1, 2005 20:08 (UTC)

Administrator[modificare]

Felicitări. Ai fost acceptat ca administrator al Wikiştiri. Nu uita că acesta nu este un favor ci mai mult o obligaţie. Succes! - Mihai | Di | D iulie 1, 2005 21:06 (UTC)

Link to German Wikinews[modificare]

The link on the main page of your Wikistiri is not correct: [[de:Haupteseite]]. I couldn't change it, because the main page is not editable.

The correct link is:

[[de:Hauptseite]]

Greetings from Wolf-Dieter (German Wikinews) --83.129.56.230 27 iulie 2005 13:33 (UTC)[răspunde]

Revocare drepturi[modificare]

Am propus revocarea drepturilor pentru administratorii inactivi vreme de mai bine de un an, printre care te numeri şi tu. Discuţia în cauză se găseşte la Wikiştiri:Cafenea#Revocare. În speranţa că verifici această pagină de discuţii, te rog să confirmi sau infirmi viitoarea ta participare în cadrul proiectului. Mulţumesc. --Rebel 8 martie 2011 00:25 (UTC)[răspunde]

Your account will be renamed[modificare]

20 martie 2015 07:52 (UTC)

Renamed[modificare]

17 aprilie 2015 04:41 (UTC)