Sari la conținut

Wikiștiri:Administratori

De la Wikiștiri
(Redirecționat de la Wikiștiri:A)
Această pagină reflectă o politică oficială a proiectului Wikiștiri în limba română. Este considerată ca fiind un standard larg acceptat, pe care editorii acestui proiect trebuie să-l urmeze. Când editați această pagină, asigurați-vă că modificarea dumneavoastră reflectă consensul. Dacă sunteți în dubiu, inițiați o discuție.
Comandă rapidă:
WN:A
Administratori

Administrator care dă cu mopul

Dacă doriți să deveniți administrator la Wikiștiri în limba română, puteți să vă adăugați numele și data adăugării cererii la Wikiștiri:Candidați administrator. În funcție de activitatea dumneavoastră la Wikiștiri, vi se va accepta sau nu schimbarea statutului.

Această pagină este protejată. În momentul în care veți deveni administrator o veți putea edita pentru a vă adăuga numele aici.

Cerere pentru administrator: Sunteți probabil calificat pentru a vă depune candidatura pentru obținerea statutului de administrator, dacă îndepliniți următoarele condiții:

  1. Ați editat în mod constructiv cel puțin două luni la Wikiștiri.
  2. Comunitatea are încredere în dumneavoastră.

Lista de administratori

[modificare]
Nume de utilizator Pagina de discuții Alte funcții
MSClaudiu mesaj birocrat
Ionutzmovie mesaj


Utilizator:MSClaudiuUtilizator:RomihaitzaUtilizator:Memo18Utilizator:IonutzmovieUtilizator:MSClaudiuUtilizator:BourgeUtilizator:Mr. manUtilizator:Placet experiri

Utilizator:Vlad

Utilizator:GangleriUtilizator:Romihaitza

Lista foștilor administratori

[modificare]

Activități administrative

[modificare]

Vezi și

[modificare]