Utilizator:D.evil~rowikinews/FrontPage

De la Wikiștiri
Jump to navigation Jump to search


Bine ai venit la WikiȘtiri, sursa ta de știri liberă. Delectează-te !
Actualizează - Wikiștiri are nevoie de tine! - Actualitati - Articolul Zilei - Editorial - Meteo
Intră și TU în redacție - Știri pe categorie ... - Index de știri

Modifică știrile de astăzi - Invata de aici - Schimbă știrea zilei - Schimbă editorialul zilei
WIKIȘTIRI

Astăzi este sâmbătă, 8 august 2020, ora UTC este 00:14 Statistica ... RSS Feed

Actualitați ...

Astăzi este sâmbătă 8 august, 2020 (Astăzi în istorie - Actualități)

  • 24 iunie 2005 - Yahoo Online, Statele Unite ale Americii – După primirea câtorva reclamații privind promovarea sexului cu minori pe camerele sale de chat, Yahoo! a închis sute de astfel de comunități. Decizia vine ca o posibilă urmare a faptului că unii dintre marii sponsori ai companiei, precum PepsiCo Inc. și Georgia-pacific au reziliat contractele, fiind informați că adulții instigau minorii la împrejurări sexuale în interiorul unor camere de chat.
  • 25 iunie 2005 - Londra, Marea Britanie – Versiunea alternativă a Windows XP, ce nu include Windows Media Player, nu se vinde atât de bine între producătorii PC și distribuitori. Versiunea alternativă a XP a fost denumită Windows XP N, unde N este abrevierea la 'Not with Media Player'. Comisarul european pentru competiție a instruit Microsoft Corp. să introducă astfel de versiuni în urma unui caz de anti-trust. Microsoft a fost amendat atunci cu $608 milioane USD (€497 milioane EUR).

Stirile pe scurt ...

  • București, România – Cancelaria Președintelui României a anunțat că luni, 11 iulie 2005, președintele României, domnul Traian Băsescu va decora începând cu orele 13 atașatul militar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii, domnul Richard G. McClellan în semn de apreciere pentru contribuția adusă la susținerea intereselor României în cadrul comunității de informații a Organizației Tratatului Atlanticului de Nord.
  • Vatican, Vatican - Cu totul îndurerați de vestea atacurilor teroriste din centrul Londrei, Sfântul Părinte oferă rugăciunile sale înfocate pentru victime și pentru toți aceia care sunt în doliu. În timp ce deplânge aceste acte barbare împotriva umanității, vă roagă să transmiteți familiilor celor răniți apropierea sa spirituală în aceste momente de mâhnire. Peste poporul Marii Britanii, el invocă consolarea pe care numai Dumnezeu o poate oferi în aceste circumstanțe.
  • București, România – Președintele României, Traian Băsescu, a transmis astăzi, 7 iulie a.c., premierului Tony Blair, un mesaj de condoleanțe exprimând compasiunea poporului român față de suferința familiilor victimelor care și-au pierdut viața în urma atentatelor de astăzi, din Londra.


Dacă găsești Wikiștiri util, te rugăm să faci o donație. Avem nevoie de donația ta, în principal pentru achiziționarea de echipament.
Actualizează pentru ultima harta a temperaturilor in Europa.

Vremea in Europa

Index de știri

Logo scienze.jpg

1 iulie 2005

30 iunie 2005
27 iunie 2005
Logo speciale.png Ediții speciale

Turul Franței

Știri după regiune

România · Republica Moldova · Europa · Asia · America de Nord · America de Sud · Africa · Oceania

Logo categorii.png Știri după categorie

Politică · Economie · Dezastre și accidente · Cultură · Crimă și infracțiune · Știință și tehnologie · Social · Internet ·- Sport

Wikimedia-logo.png Alte proiecte

Wikipedia · Wikționar · Wikibooks · Wikicitat · Wikisursă · Wikispecii · Wikimedia Commons · Meta

Tools clipart.png

Pentru a scrie un articol nou, introdu titlul acestuia in casuta de mai jos:


Mai multe informații


Intră în redacție

Ca sa iți fie mai ușor, noi îți dăm cateva opțiuni, astfel :